Διοικητικό Συμβούλιο

Άννα Λ. Κοντογιάννη

Άννα Λ. Κοντογιάννη

Πρόεδρος

Η Άννα Κοντογιάννη-Βαρδάκη κατάγεται από την Αγριά Βόλου με πατέρα από τον Άγιο Λαυρέντη και μητέρα από τον Άγιο Γιώργο Νηλείας. Πτυχιούχος Γαλλικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Άννα είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του Πανεπιστημίου της Σορβόνης στο Παρίσι. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στην Αφρική, στη Ρωσία και στη Νότια Ασία. Επέστρεψε το 2020 στο Πήλιο μετά από 35 χρόνια στη ξενιτιά. Σήμερα εργάζεται ως εθελόντρια στο Σύλλογο το οποίο δημιούργησε με το σύζυγο της Ντίνο, ως ελάχιστη κοινωνική προσφορά στον τόπο καταγωγής τους και στους ανθρώπους του.

Ελένη Ι. Θεοχάρη

Ελένη Ι. Θεοχάρη

Αντιπρόεδρος

Γεννήθηκα στην Αργαλαστή το Μάρτιο του 1957. Τελείωσα το Β' εξατάξιο Γυμνάσιο Βόλου το 1975 και το ίδιο έτος εισήχθην στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονικής. Διορίστηκα, ως φιλόλογος, στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση απ' όπου συνταξιοδοτήθηκα το 2013, μετά από 33 έτη υπηρεσίας. Είμαι παντρεμένη, από το 1982, με το Δημήτρη Νικολέρη. Έχουμε αποκτήσει δυο κόρες και σήμερα έχουμε και 3 εγγόνια. Διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Στέγης Φιλοξενίας ανηλίκων Βόλου για 12 έτη. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος και μετέπειτα Πρόεδρος, για 8 έτη, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργαλαστής.

Κωνσταντίνος-Γρηγόριος Δ. Βαρδάκης

Κωνσταντίνος-Γρηγόριος Δ. Βαρδάκης

Γενικός Γραμματέας

Ο Ντίνος Βαρδάκης είναι Ελλήνας του Βελγίου όπου σπούδασε Αγρονόμος-Τοπογράφος Μηχανικός και ειδικός οικονομολόγος των αναπτυσσομένων χωρών με μετεκπαίδευση στα Πανεπιστήμια του Σαουθάμπτον και της Λευκωσίας. Εργάστηκε στο Βόλο στο διάστημα 1978-1981 πριν εισαχθεί, κατόπιν γενικού πανευρωπαϊκού διαγωνισμού, στη διπλωματική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με καταγωγή από τις Πινακάτες επέστρεψε στο Πηλιο μετά από 40 χρόνια στη ξενητιά για το βοηθήσει την περιοχή και τους ανθρώπους της.

Μαρία Δ. Κίτσιου

Μαρία Δ. Κίτσιου

Ταμιίας

Η Μαρία γεννήθηκε στα Τρίκαλα και σπούδασε λογιστική στη Θεσσαλονίκη. Ειναι παντρεμένη και έχει δυο κόρες. Διαμένει στα Καλά Νερά όπου εργάζεται σε οικογενειακή επιχείρηση ως ξενοδόχος. Με έντονο ενδιαφέρον για τα πολιτιστικά αλλά και για την εξέλιξη του τόπου, συμμετέχει ενεργά σε κοινωνικές δραστηριότητες καθώς και σε αντίστοιχους Συλλόγους. Λόγω μεγάλης ευαισθησίας προς τον συνάνθρωπο, η Μαρία ανέλαβε, από τον Αύγουστο 2021, καθήκοντα Ταμία του Συλλόγου κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού Νοτίου Πηλίου.

Νίκη Λ. Κοντογιάννη

Νίκη Λ. Κοντογιάννη

Μέλος

Η Νίκη είναι μόνιμος κάτοικος Αγριάς Βόλου όπου αποπεράτωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο πριν εισαχθεί και αποφοιτήσει με υποτροφία απο την Δημόσια Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων της Πάρνηθας στην Αττική. Επιχειρηματίας ενοικιαζομένων δωματίων και ιδιοκτήρια ανθωπολείου στην Αγριά, διετέλεσε για 12 χρόνια Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναπτυξιακού Συλλόγου περιοχής Ψυγείων Αγριάς Βόλου. Η Νίκη προσφέρει στο νεοσύστατο Σύλλογο στα Καλά Νερά πολύτιμη εμπειρία που απέκτησε ασχολούμενη με την κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά στον συνάνθρωπο.