Μουσική βραδιά αλληλεγγύης στα Καλά Νερά

Μουσική βραδιά αλληλεγγύης στα Καλά Νερά

Ανακοίνωση του Συλλόγου κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού Νοτίου Πηλίου

« Γιορτάσαμε χθες τα δυο χρόνια του Συλλόγου στα πλαίσια μιας μεγάλης συναυλίας αλληλεγγύης που διοργανώσαμε στο κατάμεστο προαύλιο χώρο του καλαίσθητου Πολιτιστικού Κέντρου στη παραλία των Καλών Νερών.
Φίλες και φίλοι του Συλλόγου ήρθαν από την Αθήνα, το Βόλο, τα χωριά του Πηλίου, μερικοί από το Βέλγιο, για να συμβάλλουν στο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου.
Η βραδιά ξεκίνησε με την υπέροχη παρουσίαση παραδοσιακών χορών των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου από το 12μελές Χορευτικό Τμήμα Καλών Νερών του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπελεγρίνου Κοροπής Μηλεών με Πρόεδρο τον Δημήτρη Ψαρά και χοροδιδάσκαλο τον Αποστόλη Γιαννιό.
Συνεχίσαμε με λαϊκό και ελαφρολαϊκό τραγούδι με συντελεστές μη επαγγελματίες μουσικούς, μέλη του Συλλόγου, που ως εθελοντές και εθελόντριες δεν αμείφθηκαν.
Ευχαριστούμε κατά σειρά εμφάνισης τους μουσικούς Γιάννη Καραβουσιάνη, μπουζούκι, και Άλκη Πλακιά στο αρμόνιο. Τραγούδησαν οι Αλέξανδρος (Σισσιλής) Βαρδάκης, Φίλιππας Παρίσης, Ιλιάδα Γραμμένου, Αρετή Πολίτη και Κώστας Βαρδάκης.

Ο Δημήτρης-Λαυρέντης και η Σοφία Βαρδάκη ανέλαβαν την κονσόλα του ήχου με την φίλη τους Μαρία Χατζοπούλου.

Η πολιτιστική και κοινωνική ζωή των χωριών μας περνάει μέσα από τους Συλλόγους. Αποτελούν τους κύριους εκφραστές της ανάγκης κοινωνικοποίησης και αλληλοβοήθειας των πολιτών.

Είμαστε ευγνώμονες για την συμμετοχή του κόσμου στη προσπάθεια του Συλλόγου να συγκεντρώσουμε χρήματα στους κουμπαράδες αλληλεγγύης που τοποθετήθηκαν στο χώρο της συναυλίας. Ο σκοπός του Συλλόγου είναι, πριν το δύσκολο χειμώνα που έρχεται, η αγορά τροφίμων μακράς διαρκείας από το μικρό του Κοινωνικό Παντοπωλείο που θα βοηθήσει συνανθρώπους μας στο Πήλιο να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και να τα απαλύνουν, στο μέτρο του δυνατού.

Στους κουμπαράδες της αλληλεγγύης μετρήσαμε 901,20 €.
Για την προσφορά αυτή, ευχαριστούμε τις φίλες και τους φίλους του Συλλόγου από τα βάθη της καρδιάς μας. »

https://magnesianews.gr/magnisia/moysiki-vradia-allileggyis-sta-kala-nera.html