Συναυλία αλληλεγγύης 12/08/2023

Συναυλία αλληλεγγύης 12/08/2023

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στα Καλά Νερά το Σάββατο 12 Αυγούστου

Μετά την μουσική βραδιά στις Πινακάτες πριν λίγες μέρες, ο τρίτος καλοκαιρινός σταθμός των μουσικών του Συλλόγου κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού Νοτίου Πηλίου θα είναι τα Καλά Νερά. Ένας από τους στόχους του σωματείου είναι να ανταποκριθεί στις ανάγκες φτωχών συνανθρώπων στην ευρύτερη περιοχή. Αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και αναζητούν επισιτιστική και ενδυματική βοήθεια. Αυτή μπορεί να προσφερθεί από το μικρό Κοινωνικό Παντοπωλείο που δημιουργήθηκε πριν δυο χρόνια στα Καλά Νερά, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος δεν χρηματοδοτείται από κανέναν ελληνικό ή ευρωπαϊκό φορέα. Αναζητεί την οικονομική προσφορά του κοινού που θα παρακολουθήσει την συναυλία αλληλεγγύης το Σάββατο 12 Αυγούστου στο προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Καλών Νερών. Για την επίτευξη του στόχου του και την διανομή της βοήθειας, ο Σύλλογος θα συνεργαστεί με τοπικούς φορείς στο χώρο της πρωτοβάθμιας παιδείας, υγείας και της Πρόνοιας.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8:30 μμ με παραδοσιακούς χορούς από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τους οποίους θα παρουσιάσει το Χορευτικό Τμήμα Καλών Νερών του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπελεγρίνου Κορώπης Μηλεών. Όλοι οι συντελεστές της συναυλίας αλληλεγγύης που θα ακολουθήσει είναι μη επαγγελματίες, εθελοντές και εθελόντριες. Συμμετέχουν στην συναυλία αφιλοκερδώς.

«Ο Σύλλογός στηρίζει δράσεις ανθρωπιάς που θα βοηθήσουν, στα μέτρα του δυνατού και των δυνάμεών μας, φτωχούς συνανθρώπους μας να αντιμετωπίσουν ένα δύσκολο και σκληρό αύριο. Οι δυσκολίες στη ζωή και η ανέχεια δεν είναι ντροπή. Η έλλειψη κοινωνικής δικαιοσύνης, κρατικής μέριμνας, η προβολή του «εγώ» αντί του «εμείς» και ο κοινωνικός αποκλεισμός είναι», δήλωσε η Άννα Λ. Κοντογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου κοινωνικής αλληλεγγύης & πολιτισμού Νοτίου Πηλίου.

Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στα Καλά Νερά το Σάββατο 12 Αυγούστου